fredag, september 15, 2006

HVK-Cup i weekenden

Så gælder det vores eget stævne, HVK-Cup. I år har det fået samme termin Middelfart-stævnet, og det gør at hold som Groningen, Marienlyst og Amager ikke deltager.

Der er dog lidt blandet 1. divisions-repræsentation i form af Frederiksberg, KV61 og Korsør-Slagelse samt et blandet Lyngby-hold, plus naturligvis os selv.

Det skulle gerne betyde at vi med det spil vi har vist i den seneste uge, kan dominere rækken. Dog er der jo altid et element af uforudsigelighed i forberedelsesstævner af denne slags, ikke mindst søndag.

Jeg glæder mig da også til at se nogle af de kommende modstandere, hvoraf især Frederiksberg vel må regnes for et sandsynligt tophold i 1. division.

Vi er uden Jannick, og Kim og Tony (som begge var med i Borås) stiller op for et andet hold i dette stævne. Det betyder at vi er ni mand, inklusive libero, og da Christian og Jakob Nielsen begge døjer en lille smule med knæene netop nu, kan det jo være man får en hæver at se på kanten...

Lørdagens indledende pulje byder på KSV (Korsør-Slagelse Volley) og KSV (Københavns Studenter Volley). Sidstnævnte slog os jo rent faktisk i sidste års HVK-Cup, men har lige tabt en pokalkamp ret klart til Amagers andethold.

Ingen kommentarer: