tirsdag, september 12, 2006

ASV i aften

Så går det løs med 1/8-finalerne i Lufthansa Cup, der i år ligger som en lille forsmag på den egentlige turneringsstart i næste weekend. Vi spiller den første af 1/8-finalerne og vel også på forhånd en af de mest åbne når ASV Århus kommer på besøg i aften.

De har fået en hel del forstærkninger og fremstår klart som det bedste bud på en eliteoprykker fra 1. division vest. Niels Knudsen (Aalborg HIK) og Anders Aarkrog (SK Aarhus) var begge med i landsholdstruppen i maj-juni, og derudover har de fået Diego Cella (SK Aarhus) og Ulrik Degn (Middelfart).

Alt i alt ser de ud til at kunne stille en ganske spændende trup, og spørgsmålet er nærmere om de har nået at blive at blive sammenspillet. Derudover mangler de måske stadig et godt navn på hæverposten.

I denne nyhed har de skrevet lidt om kampen. I deres meget dybdeborende analyse skriver de at Hvidovre "består først og fremmest af angrebsstjernen Søren Bruncke, der er tidligere ASV'er". Hvis man var bare en smule nærtagende, kunne man næsten blive fornærmet over den bemærkning. Men mon ikke det er et psykologisk spil for at få os til at prøve at bevise at vi er andre end Bruncke og hæve en masse til de andre? Men den hopper jeg ikke på, så Bruncke får alle bolde i aften. Eller måske er det netop det de ønsker?

Vi har libero Stryhn med igen og Jannick på centeren og kan forhåbentlig tage lidt selvtillid og godt humør med fra vores stævnesejr i weekenden.

Ingen kommentarer: