fredag, november 28, 2008

Så gælder det Frederiksberg

Der er i øjeblikket ikke inspiration til mere end to faste ugentlige indlæg. Et kampreferat og et op til weekenden...

Med sejren over PVC holdt vi fast i den udelte førsteplads og sendte dem ned til Amager og Frederiksberg på 3 sejre og 4 nederlag. KSV og Lyngby følger med i toppen og er kun 2 og 4 point efter. Bedsted ser lige nu ud til at være det eneste hold der har mulighed for at slutte sig til førerfeltet på kort sigt.

I weekenden møder vi Frederiksberg på udebane søndag. Jeg kender stort set intet til dem. Holdet havde en opblomstring for et par år siden med tilgang af spillere som Martin Siig, Søren Kristensen, Karsten Hansen og Lasse Toft. De er væk igen, og jeg tror at nogle af stamspillerne er de samme som før den tid.

Mere interessant for os er det måske også at træneren er Jörgen Larsson, som jo har været hos os de to seneste sæsoner. Ud fra det ved han nok mere om hvordan vi spiller, end vi ved om Frederiksberg ud fra at han er træner. Men det ændrer ikke på at vi igen er så store favoritter at vi SKAL kunne vinde kampen ved at holde fokus på vores eget spil og optimere det.

Der er en positiv stemning i truppen over den gode resultatmæssige start, og den ubesejrede statistik er bestemt noget at slås for. Så det gør vi.

Ingen kommentarer: