søndag, november 16, 2008

Randers - Hvidovre 0-3 (22-25, 16-25, 20-25)

Jeg skrev i optakten at vi næsten ikke kunne overraske positivt. Det gjorde vi nok heller ikke, men så længe vi vandt klart 3-0 og ikke overraskede negativt, må vi siges at have fået det maksimale ud af kampen.

Vi var uden Martin Henningsen, som var optaget af arbejde i udlandet, og det var på forhånd målet at spare Morten Hjulmand og hans finger så meget som muligt. Bredden i vores trup kunne heldigvis holde til det, og vi havde ret godt styr på begivenhederne. I dette tilfælde betød det at Tony og Daniel startede på kanterne, men også Dan Aakesen og Martin "Burger" Rasmussen fik spilletid her.

Angrebsmæssigt var det nu nok mere vores to Jakob'er på centeren og Thomas Behrens på diagonalen der afgjorde sagerne, men alle bidrog positivt, så vi tager en god fornemmelse med fra kampen.

Randers skal nok få nogle sejre, hvis de spiller som de gjorde i dag, men måske mangler de lidt X-faktor for at redde livet i rækken. De fik den ene af deres yngre spillere skadet få minutter inde i kampen, og det hjalp nok heller ikke.

Referat på hvk.dk.

Ingen kommentarer: