fredag, november 14, 2008

Før Randers

Tid til endnu en kort status mellem runderne.

Det mest interessante resultat i sidste weekend var nok Lyngbys sejr over PVC Lyngby. På Infosport var den vist først indtastet som en 3-0-sejr til PVC, men den endte altså 3-2 til gæsterne i Polythallen.

Det vigtigste ved det resultat er at PVC allerede nu er på tre nederlag og derfor ikke helt ligner det oprykningsbud som de gjorde efter de første runder. Lyngby har til gengæld vundet fem kampe på stribe siden de første nederlag til KSV og os, men jeg har nu stadig svært ved at se dem som seriøse oprykningskandidater (i hvert fald som seriøse).

For stillingen betyder det at KSV og Hvidovre har fået en fin start, for efter Lyngby på 10 point har alle de andre placeret sig i en "midtergruppe" med 6 og 4 point.

Eneste undtagelse er Randers, som endnu ikke har vundet en kamp, og det er dem vi møder på søndag.

Det er ikke nogen drømmesituation. Vi kan stort set kun overraske negativt, og de har naturligvis brug for at komme i gang. Jeg tror det vil være en kamp de virkelig kan sætte sig op til, så vi skal holde hovedet koldt og bevise at vi er det bedste hold, som stillingen antyder.

Af de øvrige kampe i de kommende dage ser mandagens møde mellem Amager og Lyngby interessant ud. Det er en kamp som kan sende Amager meget langt ned i stillingen eller Lyngby lidt ud af topstriden.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Du har helt ret. Man kan KUN overaske negativt og så meget desto mere grund til at spænde hjelmen ekstra fast!