onsdag, november 05, 2008

Spændende uge

En af årets mest spændende uger er i gang. Vi spiller to kampe, og fredagens pokalkvartfinale mod Marienlyst er nok den vi ser mest frem til.

Søndag er der så hjemmekamp i 1. division mod Aarhus 1900. Jeg er spændt på hvad de kommer med, men ser også frem til at fejre klubbens jubilæum ved samme lejlighed, hvad der forhåbentlig giver lidt ekstra liv i hallen. Men først og fremmest ville det være herligt at kunne holde fast i topplaceringen med en fokuseret indsats.

Fredag skal der nok endnu mere end fokus til hvis vi skal vinde.

Som udgangspunkt synes jeg at Marienlyst så svækket ud op til denne sæson, men på banen ser de ud til at få tingene til at fungere, og ud over deres Europa Cup-kampe har de faktisk ikke været tæt på at tabe, hverken i elitedivisionen eller NEVZA-turneringen.

Man kommer et langt stykke ad vejen hvis man kan stække Powell, men deres øvrige spillere har jo også et højere niveau end det vi plejer at møde i 1. division, så selvfølgelig skal vi selv kunne lægge et højt niveau i både serv og sideout for at få en sjov kamp ud af det.

Vi har været plaget af skader, og det blev lige lidt værre i går. Men vi kan stadig sætte en opstilling der kan tage kampen op, og vi glæder os som sagt. Det er fredag kl. 19.00 i Friheden.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg har hoert at BT er skadet saa det ser ud til faar lidt hjaelp

Kasper sagde ...

Hvem skal vi så serve på? :-)