lørdag, april 05, 2008

Spændende semifinaler efter en lidt tam sæson

Jeg har lidt i støbeskeen omkring den forgangne sæson for vores eget hold, men inden da vil jeg bare lige sige at jeg synes det er fremragende med de to herresemifinaler som er gået i tredje kamp. Spændingsmomenterne i løbet af sæsonen har ikke været så store i herrernes elitedivision, så det er rart at se at vi nu får nogle kampe som næsten ikke kan undgå at blive spændende og dramatiske - og udviklende for dem der er med.

I kvindernes elitedivision har der gennem sæsonen været en generelt positiv stemning blandt de meget bloggende trænere fordi rækken har været tæt, og holdt helt ned til nummer 6 og 7 faktisk har kunnet bide skeer med topholdene.

Den stemning har vi savnet lidt hos herrerne, desværre. Allerede efter ret få runder havde man en klar fornemmelse af en stor forskel på top og bund, og vi så generelt få sensationelle resultater. Dertil kom at spændingen om semifinalepladserne forsvandt en del runder før afslutningen. Det har nok også spillet ind at der har været færre kampe på grund af DHG's trækning.

Det er måske bare en fornemmelse (måske delvist affødt af skuffelsen over vores egen nedrykning), men jeg synes at rækken har været lidt tam. Alt det kan man jo heldigvis nå at glemme i løbet af nogle spændende semifinaler og finaler. Derfor er det lige før det er lidt ærgerligt at der er så få af dem.

Hvis man har fulgt Martin Olafsens blog i de seneste uger, kan man jo se hvordan et hold egentlig kan have haft en lidt tam sæson, men alligevel få lov at rette op på det gennem nogle intense kvart- og semifinaler (otte kampe for Örkelljungas vedkommende).

For kort at vende tilbage til semifinalerne: Tag ud og se dem, hvis du har muligheden. Det må næsten blive dramatisk. Jeg vil i hvert fald meget nødig skulle forudsige resultatet af nogen af dem. Middelfart og Marienlyst må vel være små favoritter, men i begge hold må der også lure en frygt for at tabe, for alt andet lige vil et nederlag for de to hold betyde en katastrofal udgang på sæsonen med de ambitioner, det budget og det spillermateriale de har.

Ingen kommentarer: