lørdag, januar 26, 2008

Middelfart - Hvidovre 3-1 (23-25, 25-20, 25-15, 25-15)

Så kom vores første sæt på udebane i denne sæson. Man kan måske sige at det lod vente på sig, men husk på at det trods alt "kun" var vores femte udekamp.

For første gang i denne sæson var vi alvorligt ramt af afbud. Vi var kun 9 mand af sted efter at både Allan og Tony (sygdom) og Bo (skade) måtte melde fra sent. Bo og Tony har nu kun sjældent været på banen, men Allan har været i startopstillingen på det seneste.

Middelfart var til gengæld uden Joe Caruso, som vist var skadet. Så ser deres trup pludselig også lidt tynd ud. Det betød at det var Brian Degn og Peter Thaysen på centeren og ganske få reelle alternativer på bænken. De startede desuden kampen med Bardur som hæver.

Vi kommer bagud med 20-15 i 1. sæt, men vinder det på en god slutspurt og en flyvende Jakob Nielsen på centeren. I 2. sæt skifter de deres canadiske hæver ind igen og løfter deres spil. Deres store kanter kommer bedre i gang, og så er det pludselig ikke nok at vi mere end matcher dem på centeren.

Vi taber 2. sæt ret klart, og 3. og 4. sæt er slet ikke værd at snakke om. Her er vi nærmest holdt helt op med at spille. Selv om vi nu er begyndt at vise takter som gør at vi kan spille tætte sæt med nogle af de bedste, så er bundniveauet altså stadig bekymrende.

Referat på hvk.dk.

Ingen kommentarer: