tirsdag, januar 15, 2008

Hvidovre on the road

I vores første 9 kampe har de 7 været hjemmekampe. Derfor er det ikke så overraskende at vi nu går en hel masse udekampe i møde. (Faktisk har vi 10 hjemmekampe og 8 udekampe i sæsonen fordi to af vores kampe mod DHG skulle have været på udebane, men det er en anden historie.)

De tre første kommer mod Aarhus Volley, Gentofte og Middelfart henholdsvis på lørdag, næste onsdag og næste lørdag.

Vi er i en interessant situation. Efter sejren over ASV Århus ligner det et tæt parløb mellem dem og os om at undgå nedrykningen. Her falder blikket selvfølgelig først og fremmest på vores tredje indbyrdes kamp (i Århus 8. marts), men det er klart at hvis et af holdene kan snuppe en sejr eller to mod nogle af de øvrige, ændrer den kamps betydning sig øjeblikkeligt.

Frem til ASV-kampen har vi fem udekampe og kun én hjemmekamp (mod Gentofte), så kravet er at vi begynder at levere varen on the road. Vi har som nævnt kun spillet to udekampe hidtil (ASV og Aalborg HIK), men har ikke præsteret en acceptabel indsats i nogen af dem. De tre kommende modstandere bliver næppe lettere. På den anden side har niveauspringet op til top 5 ikke været skræmmende, så jeg føler at det i nogen grad er op til os selv.

Ingen kommentarer: