onsdag, januar 03, 2007

Træningskamp mod U19, 4-2

Tirsdag aften bød på en lille træningskamp mod det danske U19-hold i Idrættens Hus.

Vi har et par gange før ageret træningsmodstander for disse ungdomslandshold (april 2004, december 2004 og januar 2005). Sandsynligvis på grund af vores evne til at spille præcis som det slovakiske ungdomslandshold - eller det tyske eller finske eller luxembourgske alt efter humør. Så holder vi selvfølgelig også til tæt på Brøndby og har måske et niveau som passer meget godt til de unge.

I går vandt vi 4-2 efter at have været bagud 2-1. Reelt burde sejren nok have været større, for vi tabte småt og vandt stort. I betragtning af at de ældste af U19-spillerne endnu ikke er fyldt 18, synes jeg de spiller rigtig fint. Men de har også det samme problem som de andre U-hold vi har mødt, at de forsøger at lægge et højere pres end de kan magte i serv og angreb, og derfor laver mange fejl.

Vores eget spil var meget svingende, men altså også rigtig godt til tider. Noget af det kan måske forklares med mange udskiftninger mellem sættene og lidt manglende form efter julen, men noget af det skyldes nok også nogle mentale ting vi skal arbejde med. Det har været et problem gennem efteråret at vi smider sæt mod hold som vi ikke behøver smide sæt imod, og det skete også her. Det er superirriterende at vinde 1. sæt 25-13 og så tabe det næste.

Men den intensive forberedelse til elitekvalen er i gang, og den kommer der mere om snart.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

tillykke med sejren. jeg sad lige og kiggede på u-landsholdet og så et problem udover mange fejl så er det spillerenes højte de er simpelhen for små hvis de er nogen der skal kunne overtage en plads på elite hold og landshold, hvordan kan det være at man ikke har store spiller i danmark? med det sagt er det faktisk et af de større hold jeg har set