tirsdag, januar 25, 2005

Presseklip

Først en skæg lille smutter fra Århus Stiftstidende i artiklen om SK Aarhus - Gentofte.

I femtesidste afsnit skriver de om "... Geir Eithun, der er skiftet til italiensk basketball". Det kan sgu også godt være svært at kende forskel. Eller også er Geir bare et multitalent. Tidligere i artiklen får de faktisk også kaldt Gentofte for DHG...

I Fyens Stiftstidende har DHG og Fortuna en lille fejde efter at Fortuna har forstærket deres kvindehold med to amerikanere. Det fik efter deres indbyrdes kamp DHG's træner, Jeppe Haugaard, til at sige at det var dårligt for sporten. Så fik Fortunas træner, Mikkel Hauge, mandag en hel lang artikel (kræver abonnement) til at svare igen.

Og så er der jo sagen om DHG's brug af Michael "Mio" Nielsen, som åbenbart ikke havde fået sin klubskifteblanket godkendt. Det betød at den overraskende sejr over SK Aarhus blev til et nederlag. Af artiklen fra DHG - Marienlyst fremgår det at DHG har anket afgørelsen. Man skulle tro at det er ret let at konstatere om et klubskifte er blevet godkendt eller ej.

Og så lader det til at volleyball får sit eget magasinprogram på dk4. Vist nok hovedsageligt bygget op omkring de interview de alligevel laver når de er ude at optage kampe, men lad os da kigge på det.

Ingen kommentarer: