tirsdag, januar 11, 2005

Nyt fra Tjekkiet, Hvidovre og Sønderborg

På grund af den lange juleferie (forårsaget af turneringsplanlægning, pokalfestival og den gregorianske kalender) sker der ikke så fandens meget for tiden.

U-18 slog Norge og fik deres femteplads i Tjekkiet. Jeg vil dog kalde overskriften "HU-18 landsholdet tæt på en samlet 4. plads ved EM" noget sensationslysten idet der kun var tale om EM-kvalifikation og ikke EM. Resultatet kan altså ikke tages som udtryk for at vi har Europas femtebedste U-18-hold.

På Hvidovre-fronten arbejder vi stadig lidt med udseendet af truppen. Vi kan i de kommende kampe bruge Angutimmarik Nielsen (vores grønlandske landsholdscenter) og formentlig Martin Rasmussen, som er kommet fra Spentrup. Vi har sagt farvel til Kim Rosengreen. Generelt vil jeg mene at vi står rimelig stærkt til kval-spillet. Vi er faktisk ved at have en situation hvor vi har reel konkurrence på alle pladser. Jeg skriver nok noget optakt til vores kval-pulje i næste uge.

Weekenden byder på pokalfestival, og her deltager jeg på et IHS-hold, dvs. (hovedsageligt) tidligere elever fra Idrætshøjskolen Sønderborg. Skolen har fostret nok dygtige volleyballspillere til at vi formentlig kunne stille et elitehold hvis vi kunne samle dem, men nu håber vi blot på at vi kan klare os i A-rækken ved pokalfestivalen.

Ingen kommentarer: