torsdag, januar 20, 2005

13 mand til træningskamp

Træningskamp onsdag imod "the team formerly known as Holte". Vi vandt 1. sæt rimelig klart med noget der kunne ligne en startopstilling til på søndag. I de næste tre sæt fik vi benyttet alle tænkelige kombinationer af vores 13 spillere (ja, vi havde nogle afbud), så det ville være synd at sige at der kom rytme. Det betød faktisk også at vi tabte 3-1.

Holte spillede nogenlunde som de plejer, dog med meget lidt centerspil. Og så havde de en lang, ranglet fyr med som de kaldte Mads Berg. Jeg tror ikke vi umiddelbart vil lægge for meget i resultatet. Vi vandt i øvrigt et femte sæt til 15, men det skal man nok lægge endnu mindre i, for der havde Holte blandt andet sat Martin Olafsen ind som center...

Lige nu er mit eget fokus i hvert fald på at vi har en stor og spændende trup. Som trup er vi meget bredere nu end i efteråret, og det burde give et højere træningsniveau. Det ærgerlige er at vi nok skal si nogle spillere fra.

Seneste udvidelser er Kasper Thorleifsen, talentfuld grønlandsk kantspiller, som kommer fra Idrætshøjskolen Sønderborg og vist også spillede nogle kampe for Sønderborg i 2. division midt, og Jakob Nielsen, center fra SK Aarhus.

I morgen eller lørdag må jeg skrive lidt om elitekval-gruppen.

Ingen kommentarer: