fredag, december 31, 2004

Trejdeplads i nytårsstævnet

Onsdagsarkivet for denne uge udsættes til næste uge på grund af juleferie. De seneste dage er gået med ASV's nytårsstævne, hvor jeg spillede med et Skovbakken Classic-hold. Det blev til en ærefuld tredjeplads blandt 12 hold i A-rækken.

Ærefuld fordi holdet faktisk blev en noget skrabet udgave af tidligere tiders storhed. I et par kampe mindede opstillingen på en del pladser om noget Bakkens førstehold kunne have stillet med omkring 1999. Men det var skægt nok i de kampe at vi spillede dårligst.

Vi tabte først 3-2 til ASV VSOP. Siden 3-0 til Fortunas Grand Cru. Og i den tredje puljekamp skulle vi så vinde for at gå videre. Det holdt hårdt, men bagud 1-2 i sæt og 8-14 (vi spillede bedst af fem sæt til 15) tog fanden ved os. Vi overlevede seks matchbolde i træk, vandt 4. sæt 17-15 og sidste sæt klart.

I kvartfinalen onsdag lavede vi endnu et comeback-nummer, denne gang mod et tysk-Lyngbysk fusionshold. Bagud 7-13 i afgørende sæt vandt vi otte bolde i træk og var klar til semifinalen.

Her tabte vi endnu en gang 3-0 til Grand Cru-holdet, og så blev det til en tredjeplads da vores modstander i den sidste kamp hellere ville hjem.

Ingen kommentarer: