tirsdag, januar 20, 2004

Ugen der gik (vært: Kai Hartmeyer)

Holtes reaktion på nederlaget søndag er naturligt nok at det var for dårligt. Og på papiret burde de vel også være det stærkeste hold. Jeg mener dog ikke at forskellen på de to hold er enorm. Vi har hævet vores niveau betragteligt siden sæsonstart, hvor vi må erkende at vi ikke var oppe i elitetempo.

Men i søndags var vi ligesom i mange af efterårets kampe forberedt på at selv om vi fik vores eget spil til at køre, ville det ikke nødvendigvis være nok til at vinde. Det var det, og det skyldtes nok primært at Holte havde en mindre heldig dag.

Elitekvalen er en dejligt overskuelig række. Med kun seks hold og kun tre kampe hver uge er det til at følge med i. Og modstanderne er endda hold som er flinke til at skrive referater og den slags. Så forvent omfattende ugentlig linkning. Vi starter her:

Rosenlund slog ikke overraskende ASV 3-0. Rosenlund så kampen sådan her, og ASV så den sådan her.

Amager tog den lange rejse til Bedsted og tabte 3-1. Bedsted har åbenbart følt sig lettere provokeret af en formulering på Amagers hjemmeside. Og så er der ligefrem et tv-indslag fra kampen, hvor Flemming West med udtalelsen "vi skal helst vinde 3-0, for jeg tror at det bliver meget afgørende med sætscoren" ikke lægger skjul på at Bedsted satser på at ligge med i toppen. Og vores sejr over Holte bliver ligefrem nævnt af tv-legenden Kai Hartmeyer.

Hvis verden gik under i dag, ville Holte være ude af elitedivisionen. Eller omvendt.