lørdag, januar 24, 2004

Favorit for en gangs skyld

Søndag gælder det Amager. Det specielle ved kampen fra vores synspunkt er at vi for første gang i denne sæson er objektiv favorit. Det kan der ikke være nogen tvivl om efter vores to seneste gode resultater.

Det spændende er så hvordan vi forvalter sådan en favoritværdighed. Nu er vi jo netop ved at vænne os til rollen som underdog, og så kommer der tre kampe i træk hvor det faktisk vil være en stor fiasko hvis vi ikke vinder. Det kan godt give et pres og måske gøre det sværere at mobilisere den samme gejst når man vinder en bold.

Amager byder på gamle kendinge og kammerater som Carsten Lentz, Allan Vincentz og Anders Østergaard. De har vist ikke nogen stor ambition om at rykke op i eliten i denne sæson, så deres erklærede mål er at drille nogle af favoritholdene. Så de vil jo synes det er vældig sjovt at slå os, for eksempel.

De kommer med et ret lavt hold. Deres egen kommentar om en gennemsnitshøjde på 1,97 opfatter jeg i hvert fald som ironisk. Omvendt har vi egentlig en ret fysisk stærk førstesekser med en gennemsnitshøjde over 1,90. Så hvis vi formår at udnytte det fysiske overtag og spille lige så frisk til som når vi er undertippede, så vinder vi.