mandag, januar 05, 2004

Dramatisk boldscoreafgørelse i Korsør

Et ellers udramatisk Korsør-stævne fik en spændende afslutning. Vi (Hvidovres 1. herrer i en ganske stærk opstilling - om end kun med syv spillere) havde vundet lørdagens kampe ganske sikkert, 2-0 over Vordingborg, KV61 og Lyngby.

Søndag skulle vi så spille tre-holds finalepulje. Korsør var lige ved at gøre os lidt nervøse da de spillede ret stabilt og tog 2. sæt imod os, men i 3. sæt spillede og fightede vi godt og vandt klart. Kampen mod DHG (som i virkeligheden var et sammenbragt hold med Dennis Hansen som eneste DHG-spiller) ville have været en finale, hvis ikke de uforståeligt havde tabt 2-1 til Korsør.

Nu kunne vi faktisk tåle at tabe 2-1, hvis vi vel at mærke ikke tabte kampen med mere end fem bolde. Så med resultatet 1-2 (25-19, 19-25, 10-15) sikrede vi sejren med én bold over DHG i det samlede regnskab. Skægt, men også lidt skræmmende da vi lod dem gå fra 8-9 til 14-9 i 3. sæt. Jeg var vist den eneste der havde regnet tallene helt igennem, og fortrød jeg faktisk ved stillingen 9-14. Antiklimakset var så at få endnu en stævne-T-shirt i stedet for den kurv af lækkerier som andenpladsen fik.