tirsdag, januar 13, 2004

Rosenlund - Hvidovre 2-3 (20-25, 25-19, 21-25, 25-23, 14-16)

Vores første sejr i denne sæson blev noget af et drama. Men en skøn sejr, for som jeg skrev forleden dag, forventer jeg at Rosenlund bliver en skarp konkurrent til vores plads i eliten. Så at have slået dem i første kamp giver selvtillid og gør at vi kan spille uden det store pres imod Holte på søndag.

Referatet kan læses på www.hvk.dk.

Det var jo en kamp mellem et hold som havde vundet næsten alt i denne sæson (i 1. division), og et som havde tabt alt (i eliten), men det var svært at se, for det var jævnbyrdigt hele vejen igennem, og der var såmænd ikke engang den store forskel i holdenes spillestil.

I forhold til sidste sæson, hvor vi jo også havde et par tætte opgør, har de fået Thomas Sorth, men han var i denne kamp ikke nok til at gøre forskellen, og jeg vil mene at Rosenlunds spil fungerede bedst når de varierede og ikke spillede Sorth for ensidigt. Jeg synes vi vandt kampen på en fin holdindsats, hvor det måske netop gjorde forskellen at ingen af vores spillere var under niveau.

I stillingen har Bedsted lagt sig nummer 1 efter en 3-0-sejr over ASV (Bedsted-referat, ASV-referat og ASV-billeder). Holte ligger nummer 2, og vi er så nummer 3.