søndag, januar 26, 2003

Hvidovre - Rosenlund 3-1 (15-25, 25-21, 25-19, 25-20)

Hvis man ser bort fra 1. sæt, var det nærmest en perfekt kamp af Hvidovre. Meget stabilt spil i alle spillets faser. Ingen pointserier til Rosenlund, som ellers har et udmærket hold. Alle sæt kørt sikkert hjem med føring stort set fra start til slut.

Men selvfølgelig kan man ikke se bort fra 1. sæt, som viste at bundniveauet stadig skal hæves. Man kan vel ikke satse på at man bare kan isolere det til et eneste sæt i hver kamp. Det sjoveste ved kampens forløb var den tro Rosenlund-spillerne fik på sig selv i 1. sæt, og som vi så bare langsomt, men sikkert, pillede ud af dem igen. De kom slet ikke til fadet i resten af kampen.

Søren Andersen spillede en flot kamp på diagonalen og fik "Svinet". Bjørn Rasmussen var også god med effektive angreb og mange vigtige blokader på afgørende tidspunkter. Bent Kjøller hævede endnu en god kamp (ja, jeg troede han var gået på pension), og derfor var det småt med spilletid til undertegnede. I modtagningen var Stryhn og Martin gode efter en svag start.

Sjov detalje fra kampen: Alle Hvidovres tre sætbolde blev afgjort på blokerede hæveroverspilninger fra Rosenlund.

Stillingen er allerede rigtigt flot. Tænk hvordan den vil se ud hvis vi slår Spentrup i næste weekend.

Skovbakken slog Holte
I elitedivisionen blev det til en flot sejr til Skovbakken i Holte-hallen. Kampen mindede en del om Hvidovres. En langsom start, hvor Holtes pres overrumplede Skovbakken en smule. Men da først Bakken kom i gang, var kampen deres. Selvfølgelig var det tætte sæt. Men Skovbakken viste så meget stabilitet i spillet at resultatet absolut var fortjent. Og to inkarnerede Skovbakken-fans (Jesper Tvede og mig selv) kunne hurtigt blive enige om at Bakken også viste klart det mest underholdende og varierede spil med masser af center og endda et par kombinationer.