mandag, januar 13, 2003

Hvidovre og Skovbakken II godt fra start i forårsturneringen

Hvidovre vandt første kamp i elitekval'en med 3-1 over PVC Lyngby. En fin start. Og et referat kan læses på Hvidovre hjemmeside.

Skovbakken II - Silkeborg KFUM 3-1 (25-18, 16-25, 28-26, 25-19)
Skovbakken II klarede også forårets første kamp på fornem vis. Det var ikke nogen imponerende indsats, men efter tabet af et par vigtige spillere (host) var det alligevel et godt resultat. Det skal dog også nævnes at Silkeborgs store profil (den nu navngivne Carsten Gam) jo er blevet opdaget af Marienlyst og derfor ikke var med.

Ud over mig selv manglede også Søren Locher og Markus Boller for Skovbakken. Morten Madsen startede kampen som hæver, selv om Halli var med i truppen. Morten gjorde det glimrende i 1. sæt, og hans største problem var vel egentlig lidt for stor forsigtighed i nogle situationer hvor han godt kunne have brugt centeren mere. Silkeborg fulgte med til godt midt i sættet, men i den afgørende fase lavede de alt for mange fejl.

I 2. sæt blev Morten Madsen skiftet ud med Halli cirka midt i sættet, hvor Silkeborg var foran med tre point. Det blev nu kun værre. Silkeborg rykkede fra og tog sættet med de lidt pinlige cifre 25-16. Skylden lå nu mere hos servemodtagningen end hos Morten og Halli. Men holdets eget servepres var også ikke-eksisterende i dette sæt.

I 3. sæt fik Halli lov at fortsætte. Til gengæld blev Morten senere i sættet indskiftet på centeren, hvor han ydede en fin indsats resten af kampen. Skovbakken førte det meste af sættet, men var ved at komme i knibe til slut, hvor Silkeborg nåede op og fik en sætbold. Et par gode angreb af Simon Winther var med til at trække sættet hjem.

4. sæt blev mindre spændende. Skovbakken tog først en stor føring (13-5, vistnok), lukkede så Silkeborg ind, men trak fra til sidst. Hallis sammenspil med resten af holdet fungerede bedre og bedre, men i virkeligheden var det vel lidt synd for Morten at han ikke fik yderligere chancer når han havde startet kampen så godt.

Det var småt med enestående enkeltmandspræstationer fra Skovbakken, men to gode point var det. Især fordi... Aabyhøj tabte.