søndag, januar 19, 2003

En god lørdag - tre gange 3-1

Det var en fin lørdag, som bød på en sejr til Hvidovre og en til både Skovbakkens første- og andethold. Jeg fik godt nok ikke spillet for Hvidovre, for Michael Gamst valgte at lade Bent Kjøller hæve hele kampen, men en slags comeback var det da. Her kommer lidt mere om kampene:

Lyseng - Hvidovre 1-3 (20-25, 25-21, 14-25, 21-25)
Bus-Niels var chauffør på turen til Århus, men selv tog jeg 12'eren til Rundhøj-hallen (som hverken er særligt rund eller høj). Kampen var ikke køn, men den endte som den skulle. Som træner Gamst sagde bagefter, var vi langt fra topniveauet, men derfor er der netop grund til at være glade over de to point. Lyseng er vel nok også rækkens svageste hold, så alt andet end en sejr havde været skuffende.

I Martin Henningsens fravær trak Bjørn Rasmussen et stort læs i kantangrebene. Han var bedste mand. Efter 2. sæt, hvor Hvidovre lavede for mange fejl, kom Lyseng faktisk ikke ind i kampen igen. Jo, måske lidt da de fik lov at gå fra 9-17 til 17-17 og 19-18 i 4. sæt. Men så stoppede legen.

Der skal nok andre boller på suppen hvis vi skal slå Rosenlund i næste weekend. Her gør jeg rigtigt comeback. Bent Kjøller spillede afskedskamp mod Lyseng.

Hvidovre har med sejren lagt sig på oprykningsplads i elitekvalifikationen.

Skovbakken - Gentofte Volley 3-1
Læs mit og Gentoftes referat på Volleynet.

Skovbakken II - Solbjerg 3-1 (23-25, 25-16, 25-20, 25-19)
En fin sejr til Skovbakken. Solbjergs hold ligner et der har set bedre dage, men selv om de er lidt gamle og ikke så høje, har de voldt flere af topholdene problemer. Så en 3-1-sejr er absolut tilfredsstillende.

Spillet var endda en del pænere end sidste weekend mod Silkeborg. Morten Madsen startede endnu en gang inde og gjorde det igen fint. Men da Halli fik chancen cirka midt i 2. sæt, gjorde han det endnu bedre. Angrebsspillet havde fint flow mens forsvarsspillet blev bedre efterhånden som holdet lærte at lure Solbjerg-spillernes få angrebsvariationer.

Halli Sigurdsson, Simon Winther, Rasmus Skoven, Anders Aarkrog og Lars Naur gjorde det godt, men det var generelt en fin holdindsats. Næste weekend byder på et spændende opgør med HIK Aalborgs andethold, som tilsyneladende bliver bedre og bedre og har sluttet sig til det århusianske førerfelt i 2. division vest.