tirsdag, januar 28, 2003

Denne uges overvågning

Elitekvalifikation gruppe 2:
Rosenlund beskriver i en pressemeddelelse søndagens kamp med blot to sætninger: "Modstanderen Hvidovre VK var for stor en mundfuld for Rosenlund-mandskabet, der ellers vandt første sæt i stor stil med hele 15-25. Hvidovre vågnede dog op, og vendte kampen på forunderlig vis."

ASV kom lidt i gang ved at slå Lyseng 3-0, men i referatet er de ikke ligefrem imponerede over modstanden.

Spentrup slog ikke overraskende PVC Lyngby 3-0. PVC's referat kan læses her. Randers Amtsavis har ikke skrevet om kampen (endnu?), men i en optaktsartikel udnævner træner Torbjørn Ebbesen faktisk Hvidovre til favorit i gruppen.

2. division vest:
Skovbakkens fine sejr skaffede holdet et godt forspring til HIK Aalborg og Aabyhøj, som nu begge er seks point efter og vel kan begynde at afskrive mulighederne for oprykning. Jesper Hauge har i et par tilføjelser til sejren over HIK blandt andet rost Anders Aarkrog for en god kamp hvor han tog stort ansvar, og Halli Sigurdsson for at ramme centerspillerne godt.

ASV er stadig med to point efter og vandt endnu en gang 3-0. Få hold citerer Oscar Wilde i kampreferater. ASV II gør. Aabyhøj er altid lidt længe om at skrive kampreferat når de har tabt. Men 2-3 mod Aarhus 1900 er da et hæderligt resultat, og når referatet kommer, kan det læses her.