mandag, april 19, 2010

SKF/Ikast KFUM - Hvidovre 1-3 (17-25, 25-17, 17-25, 21-25)

Målet før kampen var klart: En sejr og allerhelst på 3-0 eller 3-1, for så ville alt falde på plads inden sidste runde. Og målet blev opfyldt, som man sikkert allerede har bemærket i overskriften. Det vil altså sige at Hvidovre også i næste sæson spiller i Elitedivisionen. Det samme gælder Holte. Ikast og KSV må ned.

Det var efter min overbevisning en bedre kamp end fredagens, i hvert fald fra vores side. Vi modtog bedre, og med en velspillende Jonas gav det fornuftigt sideout-spil. I perioder havde vi dog store problemer med at lægge nok pres på Ikast.

Simon Bitsch var om lørdagen blevet kåret til årets fund i elitedivisionen, og han understregede i hvert fald at han er Ikasts helt store spiller. I 2. sæt vandt han stort set alt hvad han rørte ved (og det var meget), og det fik hans holdkammerater til at følge trop. Ud over det sæt vil jeg mene at vi havde nogenlunde styr på begivenhederne. Vi havde stadig svært ved at stoppe Simon, men oftere fik vi sat ham i nogle vanskelige situationer eller presset Ikast til at vælge andre angrebsudveje.

Mens vi selvfølgelig kan glæde os over sejren, må det også give stof til eftertanke at en angriber får lov at vinde så mange bolde mod os, selv når vi ved at han får hævningerne. Jeg anerkender hans høje niveau, men jeg tror det er vigtigt at vi finder redskaber til at stoppe en spiller af den kaliber, for ellers vil man altid have det svært mod elitedivisionens tophold, som måske alle har tre-fire angribere af samme standard.

Jeg selv kom på banen for første gang i denne sæson på førsteholdet. Det blev til 5-6 bolde på i alt tre serveindskiftninger, så min andel i overlevelsen i eliten må siges at være ganske minimal.

For tre kampe siden så det rigtig svært ud. Efter nederlaget mod KSV og en ærgerlig præstation var det sandsynligt at vi skulle vinde resten af kampene. Men det er nu rart nok at slippe for at skulle ud og hente to sæt i sidste kamp eller noget i den stil.

Nu skal vi i stedet gå efter at vinde den med 3-0 og 33 overskydende point, så vi overhaler Holte...

2 kommentarer:

Tony´s blog sagde ...

Tillykke med sejrene, må nok indrømme at, vi havde forventet at vinde 1 af de 2 kampe. Men flot spillet af holdet. Specielt Necdet og Martin gjorder en stor forskel i søndags.

Jörgen sagde ...

Grattis , som vi säger på denna sidan sundet.