onsdag, april 14, 2010

Knald eller fald i weekenden

Holte slog KSV 3-0 i går, og det resultat betyder at Holte er sikre på at blive i eliten, mens KSV er sikre på at rykke ned. En KSV-sejr kunne have givet en rigtig sjov afslutning på kval-spillet, hvor alle fire hold teoretisk set kunne være sluttet på 6 point. Så sjovt skulle det ikke blive.

Men resultatet betyder også at vores to opgør mod Ikast nu bliver endnu mere afgørende. Et af holdene bliver i eliten, det andet rykker ned. Derfor kommer der her en lille smule matematik, som man kan læse hvis man ikke er en af mine holdkammerater og føler sig hæmmet af at vide for meget når man går på banen...
  • Hvis Ikast vinder begge kampe over os, er pladsen deres.
  • Hvis vi vinder en kamp hver, fører de med to point over os inden sidste spillerunde. Det vil sige at vi vil skulle slå Holte samtidig med at Ikast taber til KSV i Ikast. Ikke noget rart scenarie når KSV ikke har noget at spille for. Selv i det tilfælde vil det også være en sætscoreafgørelse, men her ser det på forhånd fornuftigt ud for os.
  • Hvis vi vinder begge kampe, fører vi med to point inden sidste spillerunde. Og hvis vi vinder de to kampe med tilsammen mindst fire sæts forspring (3-0 og 3-2 eller 3-1 og 3-1), kan de ikke længere hente os i sidste spillerunde.

Det ændrer ikke det store på vores tilgang til kampene. Vi skal gå efter at vinde og selvfølgelig så stort som muligt. Og den bedste måde at vinde to kampe på er jo én kamp ad gangen. Ikast kommer helt sikkert med gejst og tro på sig selv efter deres to udebanesejre. Og vi har fundet spillet frem og er også klar til kamp. Så det bliver spændende.

Ingen kommentarer: