lørdag, april 17, 2010

Hvidovre - SKF/Ikast 3-1 (25-23, 25-22, 17-25, 25-21)

Vi vandt den første af de to kampe mod Ikast. Meget vigtigt, men ikke specielt overbevisende indsats.

Både vi og Ikast havde perioder hvor modtagningen og dermed sideout-spillet ikke hang sammen. I de to første sæt var vi dog lige en anelse mere stabile eller havde lidt flere strenge at spille på. I 3. sæt gik vi til gengæld ned med et brag midt i sættet, og den tendens fortsatte i starten af 4. sæt.

Heldigvis havde vi et comeback i ærmet, og på en periode med stabil sideout og godt servepres spillede vi os fra 6-13 og frem til en sætsejr på 25-21. Hvis vi kan tage spillet fra den periode med til Ikast (eller Frederiks), er jeg sikker på at vi tager endnu en sejr søndag.

Ikast bygger i høj grad deres spil op om deres diagonal, Simon Bitsch. Han får nok omkring halvdelen af deres hævninger, og selv om vi vidste det, vandt han stadig en del. Hvad vi var mindre forberedt på, var at to af deres helt unge, Thomas K. Pedersen på centeren og Kristoffer Abell på kanten (født hhv. 93 og 94), gjorde det fremragende og virkelig hjalp dem i angrebet.

Det må siges at være helt åbent igen søndag. Jeg ville gerne se et Hvidovre-hold der spillede med lidt mere selvtillid og fandt rytmen fra start. Så kommer Ikast i hvert fald på en hård opgave.

Hvis vi vinder 3-0 eller 3-1, er vi klar til eliten i næste sæson. Med alle andre resultater bevares spændingen til den sidste runde.

Ingen kommentarer: