tirsdag, maj 20, 2008

Næste sæson er i gang (opdateret)

Marienlyst har taget hul på kontrakt- og klubskiftenyhederne for den kommende sæson med nyheden om at Shaun Powell forlænger. Jordan har åbenbart også givet tilsagn, mens der tidligere har været nyhed om at Geovan Santos gerne vil væk. Hvis FIVB's nye udlændingeregel træder i kraft, er han faktisk også nødt til at finde et andet sted at spille hvis de to ovenstående bliver.

Powells forlængelse er en god nyhed for ligaen. Han var mit bud på Årets spiller, og jeg synes han retfærdiggjorde min stemme med sin indsats i den anden DM-finale. Det er lidt usædvanligt at vi kan holde på udlændinge af den kaliber i så mange sæsoner.

Opdatering: Jacob Skovsgaard skriver i kommentarerne, at Jacob Nielsen og Jonathan Jørgensen er på vej til Marienlyst. Nyhed hos Skårup.

Opdatering II: Marienlyst har i dag offentliggjort at Per Eggers forlænger med dem. Nyhed hos Marienlyst.

Af andre nyheder er det vist offentlig kendt at Jesper Jensen og Mikkel Simonsen flytter til København, og de havner nok begge i Gentofte. Af andre elitehold i Københavnsområdet er der jo kun Holte, og det står vist ikke helt klart hvad de kan byde på, selv om det forlyder at Lyngbys unge spillere kommer til at stille op for dem.

Det bliver også interessant at følge udviklingen i Århus, hvor de jo også har to elitehold, men ikke nødvendigvis så mange spillere at fylde på dem. Anders Aarkrog har lavet en blog for ASV, hvor der står lidt om hvem der fortsætter.

Da vi nu ikke længere har hjemme i eliten, vil jeg ikke inkludere mit eget hold i dette indlæg. Så det får sit eget indlæg inden længe.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har du et link til asv blog?

Mvh
Jacob

Anonym sagde ...

aarkrogvolley.blogspot.com

Kasper sagde ...

Ja, det var lige smuttet. Nu er det der.

Anonym sagde ...

Meldte Marienlyst ikke ud allerede i efteråret at man allede nu havde en ny aftale på plads med Jorden ?? Det mener jeg da og have læst.

Anonym sagde ...

Se "nyheden" om Jorden her

http://www.marienlystcentret.dk/index.php?pid=841

Kasper sagde ...

Hm, den havde jeg glemt, hvis jeg havde set den.

Marienlyst kunne godt bruge en dato-mærkning på deres nyheder. Den er lagt på Volleynet 15. januar.

Anonym sagde ...

På Skårups hjemmeside kan man læse at Jacob Nielsen vender tilbage til Marienlyst. Desuden skifter Skårups 2-meter kant-talent Jonathan også til Marienlyst

Mvh
Jacob

Kasper sagde ...

Interessant, men hvordan kan det være at man skal kunne læse det hos Skårup før man kan læse det hos Marienlyst, Jacob?

I plejer da at være gode til at melde ud hvad der sker med kontrakter.

Anonym sagde ...

Ja, det går også lidt langsomt i år med at melde ud. Skårups udmelding passer vist heller ikke en del af Marienlysts pressestrategi (forudsat Skårups oplysninger er rigtige). Jeg kender det meste af Marienlysts kommende trup, men kan naturligvis ikke være den der bringer det frem. Det kommer løbende i pressemeddelelser fra Marienlyst. Der er dog ikke noget der forhindrer mig i at skrive hvad der bliver skrevet andre steder...med alle mulige forbehold

Mvh
Jacob

Anonym sagde ...

Det er jo heller ikke sikkert at Jonathan og Jacob skal spille på 1.holdet? Man må jo ikke glemme at der er flere succeshold i Marienlyst og 2.herrer er ikke begyndt at offentliggøre truppen endnu, men der er mange spændende navne ;-)