søndag, december 08, 2002

Herning KFUM - Skovbakken II 0-3 (16-25, 18-25, 26-28)

En gennemført trist kamp, men to point var det da. Vi havde en af de dage hvor spillet aldrig rigtigt kom til at flyde, og mod de fleste af rækkens hold havde det næppe rakt til to point. Men bundholdet Herning havde ikke meget at komme med. Især deres servemodtagning var skidt, så i stedet for at satse meget i serven besluttede vi hurtigt at der skulle stabile server over. Det virkede efter hensigten, og på trods af nogle dårlige perioder i vores egen sideout kørte vi de to første sæt sikkert hjem.

3. sæt så ud til at følge mønsteret, men mod slutningen kom Herning pludselig lidt med. Dels på grund af vores eget sløseri, men også en smule på grund af dommeren, som stjal billedet med 7-8 kendelser imod os (og 3-4 mod Herning) for ført og dobbeltslag - nogle af dem var gode nok, andre var bare hårdt dømt, mens et par var helt hen i vejret. Lidt heldige var vi dog også da han overså en touch på vores blokade ved stillingen 25-25. Men sejren kom hjem.

Jesper Hauge holdt et godt niveau i angrebet. På centeren vandt Lars Naur mange bolde, men tabte også en del. Jakob Horn kom på banen midt i en kritisk periode i starten af 2. sæt og var med til at tilføre holdet stabilitet og gejst.

Vi ligger nummer to
Og så skal jeg da skynde mig at nævne at ASV slog Åbyhøj 3-0. Dermed er vi pludselig alene på andenpladsen julen over. En herlig gave.