tirsdag, marts 22, 2011

Første semifinale i aften

Det er svært at underspille vores rolle når semifinalerne går i gang i aften, men jeg gør gerne et forsøg.

Der har været klasseforskel på top 3 og de øvrige hold i denne sæson. Ingen fra top 3 har tabt til et af de andre hold. Det er bestemt ikke udelukket at det kan ske i en semifinale, men at det sker tre gange på fem semifinaler virker ikke ligefrem sandsynligt.

Vi kan kun glæde os og være stolte over at vi vandt kampen om at komme med i det gode selskab, hvor medaljerne skal fordeles. Og sportsflosklerne om at kunne spille frit og ikke at have noget at tabe gælder i høj grad for os.

Troen på at vi kan få nogle tætte kampe skal vel findes i at vi trods alt har spillet i hvert fald én tæt kamp mod hvert af top 3-holdene i denne sæson. Og vi har endnu ikke stillet vores stærkeste opstilling mod Marienlyst. Vi har kun mødt dem én gang siden Brock Hutchins stødte til holdet, og det var uden Jonas Villund som hæver. Godt nok fik vi så også store smæk i den kamp for kun fire uger siden, men på samme måde ville man vel også forvente at Marienlyst var mere til at tale med hvis de manglede deres førstehæver.

Uanset hvordan Marienlyst præsterer, skal vi i hvert fald spille op til vores bedste for at få en jævnbyrdig kamp ud af det. Så det må være første mål.

Ingen kommentarer: