mandag, februar 11, 2008

Hvidovre - Gentofte 1-3 (25-19, 20-25, 17-25, 23-25)

På mange måder kunne fornemmelsen efter denne kamp minde lidt om fornemmelsen efter vores seneste kamp mod Marienlyst. På sin vis kan vi vel glæde os over at have været en del af en tæt kamp, men når afslutningen er som den var, så er skuffelsen over ikke at have fået i hvert fald et 5. sæt stor.

Vi fandt et hul i Gentoftes spil, som vi udnyttede effektivt i slutningen af 1. sæt, men desværre lykkedes det os ikke i resten af kampen at presse dem på samme måde. De server og blokerer godt (dog med ret høj fejlprocent i serverne), og så snart vi i perioder modtager lidt skidt og hæver lidt forudsigeligt, så bliver det straffet. Så dybest set skal vi bare lære at holde fokus en hel kamp og ikke få de perioder...

Vores trup var i øvrigt hårdt afbudsramt. Af de 14 mand vi startede sæsonen med, var kun 8 med i søndagens trup. Christian (barsel) og Kim (langtidsskadet) har vi manglet længe, men de sidste fire manglende gjorde at vi ikke havde de store udskiftningsmuligheder. Det var lidt problematisk da Thomas i en periode gik lidt kold, men ellers viste han igen sit store værd som "skraldespand".

For mig betød afbud fra Jonas at jeg spillede hele kampen. Det gik fint, og jeg blev belønnet med Svinet, men må nok stadig tage min del af skylden for at vi ikke bevarede skarpheden i angrebsspillet i den afgørende fase i 4. sæt. Sebastian hos Gentofte hævede i øvrigt fremragende ligesom sidst.

Ingen kommentarer: