mandag, marts 14, 2005

Status efter seks runder

Weekendens resultater gav et kraftigt fingerpeg om hvordan det skal gå i vores elitekval-pulje. PVC slog Spentrup 3-2 og Randers 3-1. Spentrup slog til gengæld Amager 3-2.

Ud fra en overfladisk betragtning er rækken knækket over ved oprykningsstregen, og det ligger til oprykning til PVC og Hvidovre. Spentrup og Amager mistede vigtige skridt og har måske forpasset deres chancer.

Men helt så enkelt er det nu nok ikke, for der er masser af indbyrdes kampe mellem de fire øverste, så en god serie fra Amager eller Spentrup kan stadig åbne alting. Derfor skal man nok også skele til sætscoren. Her ser det godt ud for os og Amager, men skidt ud for Spentrup og PVC.

I denne artikel fra Randers Amtsavis er Spentrup da heller ikke alt for optimistiske. Med deres nuværende sætscore skal de formentlig også vinde resten af deres kampe. Vi har altså mulighed for at sende dem ud i kulden på lørdag i Friheden.

Med vores fine sætscore tyder meget på at to sejre i de sidste fire kampe vil være nok (især hvis den ene er over Amager), men hvorfor tage chancen? Endnu en gang kan man sige at alt vil stå meget klarere efter næste weekend, hvor vi som sagt møder Spentrup, og PVC tager imod Amager. Sejre til hjemmeholdene, og så skulle rækken være afgjort.

Ingen kommentarer: