onsdag, marts 23, 2005

Onsdagsarkivet: Hvidovre - Skt. Jørgen II 3-2 (november 98)

Den her kamp husker jeg af én eneste årsag, og det er vel også en lille anekdote værd. Årsagen: Vi vandt kampen 3-2 efter at have været bagud 2-0 og været nede med matchbold i 3. sæt.

Og endnu vildere: På matchbolden smashede vi bolden ud af banen, ganske vist kun en smule, men de færreste var i tvivl. Men det var jo dengang hvor hjemmeklubben stillede linjedommere til divisionskampe, og vores erfarne linjedommer Kirsten var heldigvis ikke i tvivl om at bolden var inde.

Så vi overlevede matchbolden under beherskede protester fra Skt. Jørgen-lejren. Hvis de på det tidspunkt havde vidst at den bold ville koste dem kampen, havde de nok brokket sig lidt mere. For vi vandt 3. sæt og overtog derefter styringen i kampen.

I øvrigt synes jeg at det er lidt sjovt at både TV55 og Skt. Jørgen dengang havde deres andethold liggende i 2. division. Lige nu spiller førsteholdet fra Frederiksberg (som jo er en fusion af de to klubber) i danmarksserien. Så den fusion var vist en behersket succes rent sportsligt.

Vi sluttede efteråret midt i rækken med fem sejre og fire nederlag (eller måske omvendt). Men et stykke fra både op- og nedrykningsmuligheder.

Ingen kommentarer: