onsdag, februar 09, 2005

Onsdagsarkivet: Hvidovre - Rødovre 3-0 (oktober 98)

Vores gode sæson i 3. division syd sendte os tilbage i 2. division øst.

Det var kendt som en ret stærk række blandt andet fordi der var nogle andethold fra nogle af de store klubber. Dengang kunne et andethold ikke rykke højere end 2. division, og det betød, at især Holtes, Gentoftes og Lyngbys andethold i disse år lå ret stabilt i toppen af 2. division, men altså ikke kom højere. Skt. Jørgens andethold var også med i rækken. Der var kun én oprykningsplads til 1. division at spille om, og af samme grund kunne den ofte vindes gennem en anden- eller trejdeplads.

Jeg er ret sikker på at kampen mod Rødovre var vores første i sæsonen. Ironisk nok at vi skulle starte mod holdet der halvandet år tidligere havde sendt os ned. Kampen viste dog med al tydelighed at vi var blevet stærkere, og det var de ikke.

Det var vist ikke nogen kæmpesejr i de enkelte sæt, men eftersom vi endnu var usikre på hvordan vores niveau var i forhold til 2. division, var det jo positivt at komme fra start med to point.

Hvis jeg ikke tager meget fejl, var det her den første sæson med libero-reglen. Jeg kan huske at vi tidligt i sæsonen prøvede nogle forskellige folk på pladsen, men den endte med at gå til Thomas Stryhn, som har siddet ret solidt på den siden da.

Vores træner hed stadig Flemming Berg. Nye spillere i truppen var Kim Mathiassen, Jakob Due Jakobsen og fhv. statistik-Steen, og nogle kampe inde i sæsonen kom Michael Gamst til. Han var jo tidligere hæver, men havde fået tilbuddet om at spille kant for os. Øvrige navne var Ole Olsen (nu Moe), Bent K., Lars P., Kim Madsen, Buggi, David, Nicolas og altså Stryhn og mig selv. Ud over Nicolas og Steen spiller alle de øvrige faktisk stadig i klubben.

Efter sejren over Rødovre fik vi vist en 3-1-sejr over Næstved, og så begyndte det at gå ned ad bakke, men det vender jeg tilbage til.

Ingen kommentarer: