tirsdag, februar 01, 2005

Ama'r halshug?

Onsdag har vi mulighed for at hægte en af modstanderne i elitekvalen af. Vi møder Amager på udebane, og selv om jeg havde dem som en farlig outsider til elitepladserne, har de fået en skidt start. Efter nederlag til Spentrup og PVC har de næsten ikke råd til at tabe igen. I hvert fald ikke hvis de ikke kan vinde de sidste syv kampe.

Det vil nu heller ikke være fedt for os at få et tidligt nederlag, og et eller andet sted bærer vi jo nok også det pres der ligger i favoritrollen. Så der er såmænd pres nok på begge hold. Spillemæssigt tør jeg simpelthen ikke sige alt for meget. Ingen af holdene har vist stabilitet over en længere periode.

Amager har ikke skrevet et ord om deres kamp mod PVC. Lidt usædvanligt efter næsten en uge, men de tabte altså 3-1, og PVC har indtil videre sat sig på førstepladsen.

Solbjerg snuppede en rimeligt klar sejr over Randers, og efter at have mødt Solbjerg ser jeg det som en indikation af at de to hold stadig er dem der bejler mest til bundplaceringerne.

Derfor ville det være ekstra smart at slå Amager onsdag fordi feltet af oprykningskandidater så på meget kort tid groft sagt ville være snævret ind til tre.

Næste kamp er allerede lørdag, hvor vi møder Solbjerg for anden gang. De er nemlig på københavnerweekend.

Ingen kommentarer: