lørdag, februar 12, 2005

Status efter cirka tre runder

I denne spillefri weekend er det vel på sin plads at tage et kig på stillingen i vores pulje.

Selv om vi lige nu ligger på en af oprykningspladserne, er det vel reelt PVC Lyngby og Spentrup der har fået den bedste start. De er stadig ubesejrede, men alligevel er det formentlig svært at lægge i deres resultater indtil nu.

PVC har tre sejre, men de to af dem er kommet i hjemmekampe mod Randers og Solbjerg. Deres udesejr over Amager er til gengæld et godt resultat.

Spentrup startede med at vinde hjemme over Amager i en tæt kamp og måtte i anden kamp nøjes med en snæver 3-2-sejr over Randers. Randers Amtsavis havde en større artikel om kampen. Det kan være resultatet må tilskrives at det var et lokalopgør. I hvert fald har Randers' øvrige resultater ikke tydet på at de har noget særligt at byde på.

Jeg vil mene at det er ret åbent mellem de tre københavnske hold og Spentrup. Der er ikke nok indbyrdes resultater til at konkludere meget mere endnu. Næste fredags kamp mod PVC er selvfølgelig ekstremt vigtig for os. Med en sejr vil vi være helt på sporet igen, men med et nederlag vil vi allerede være fire point efter PVC.

Ingen kommentarer: