mandag, november 29, 2004

Aalborg HIK - Hvidovre 3-0 (25-18, 25-15, 25-17)

Det var ikke ligefrem et kriseramt Aalborg-hold vi mødte, selv om deres seneste resultater havde indikeret nogle problemer. I den opstilling de sendte på banen denne lørdag, er de en hel del bedre end os. Det må vi bare erkende. Det havde nu også været en overraskelse hvis et kriseramt Hvidovre-hold havde slået et kriseramt HIK-hold.

Kigger man på cifrene, blev vi naturligvis løbet lidt over ende. Men vi synes selv at vi kunne gå fra banen med en god smag i munden, i modsætning til DHG-kampen torsdag. Så vi er begyndt at arbejde os ud af den spillemæssige krise vi nok har været igennem i de seneste kampe.

Referat på hvk.dk.

Det interessante i weekendens resultater er at Spentrup slog Lyngby 3-2, og derfor er der faktisk stadig en teoretisk slutspilschance for os.

Det kræver en 3-0-sejr over Lyngby i sidste runde samtidig med at Holte taber til Middelfart (større end 3-2, hvis vi ikke skal have en boldscoreafgørelse) og Spentrup taber til DHG. Tilsammen lyder det ikke helt sandsynligt, men på den anden side er ingen af delene helt utænkelige, så vi vil da nok prøve at give den alt hvad den kan trække på lørdag.

Ingen kommentarer: