tirsdag, november 21, 2006

Klar til kval, men i hvilken pulje

Med sejren i weekenden og de øvrige resultater blev vi sikre på at snuppe den ene af pladserne i elitekvalen. Det havde jeg nu også hele tiden regnet med at vi ville, så det er nok ikke noget at gøre så meget ud af. Mere interessant er det at kigge på om det nu skal blive til en første-, anden- eller tredjeplads, og hvem vi i så fald kommer i pulje med.

Fra eliten kunne det se ud som om Aalborg HIK får sneget sig med i slutspillet efter at have slået DHG i weekenden. Lyngby eller Spentrup kan stadig hente HIK eller DHG, men det mest sandsynlige er nok at vinderen af Lyngby-Spentrup i næste weekend slutter som syver og dermed kommer i pulje 1.

Aage Christensen fra DDF93 har lavet en smart funktion der viser hvem der ud fra den aktuelle stilling vil havne i de enkelte puljer. Det ser sådan her ud, og lige nu er der nok ingen tvivl om at pulje 1 er mest attraktiv. Dels kommer der kun ét elitehold, dels slipper man for det stærkeste vest-hold (formentlig ASV), og endelig vil der kun være ét af de tre hold der har skilt sig ud i toppen af øst-rækken.

Derfor ville det være fedt at vinde 1. division øst, og det er absolut en mulighed. Hvis man ser bort fra Holtes og Gentoftes andethold (som jo ikke kan spille kval), er der lige nu tæt løb mellem os, PVC Lyngby og Frederiksberg om førstepladsen. Vi mangler Frederiksberg og Gentofte II. PVC mangler kun Gentofte II. Frederiksberg mangler os og Holte II.

Altså masser af topkampe i de sidste runder, og det vil nok blive for indviklet at gennemgå alle mulighederne, men hvis vi vinder de to sidste kampe, vil vi i hvert fald enten snuppe førstepladsen eller blive nummer to på dårligere sætscore end PVC.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det bliver spændende hvem der bliver etter. Vi vil ihvertfald give jer kamp til stregen i en umenneskelig tidlig søndag morgenkamp (kl 9.00).
Vi spillede en misserabel kamp mod PVC, og det har vi ikke tænkt os at gøre igen.

Iøvrigt skal I jo give øl ligemeget om I vinder eller taber. (Snak med HP hvis det er nyt for dig)

Vel mødt

Mvh

Jack
Frederiksberg Volley

Kasper sagde ...

Nå, det glæder mig at I også synes det tidspunkt er forrykt, men I må vel trods alt have haft en form for indflydelse på det?

Kasper

Anonym sagde ...

Desværre nej. Hvis vi havde haft indflydelse, så havde vi spillet kl. 13-14 stykker.
Men når man har 3 divisionskampe der skal afvikles på samme dag, og vi skal være færdige inden kl 15, så er der så mange muligheder.
Og vores D1'er skal altid spille sidst, da de er højst rangerende....

Kasper sagde ...

Med den logik burde herre 1 vel have den næstbedste tid?

Nå, men der er nok ikke noget at gøre ved det nu under nogen omstændigheder.

Anonym sagde ...

Mest sandsynlige er vel,

1) Hvidovre
2) PVC
3) Frederiksberg

Kasper sagde ...

Det er jo let nok at komme og sige uden at præsentere sig og argumentere for det.

Men det ville da være fint.