torsdag, juni 29, 2006

Nummer fire på Feddet

Det blev ikke til den forventede tredjeplads på Feddet, i stedet måtte vi nøjes med en ydmygende fjerdeplads efter at have spillet os ubesejrede frem til semifinalen.

Det begynder at minde om et semifinalekompleks. Men man kunne også sige at vi først i semifinalen mødte et hold som vi ikke var i stand til at presse med serverne, og som sendte bolden tilbage hver gang, stort set uden fejl.

Rækken var blevet ændret lidt i forhold til det jeg skrev i sidste uge. I puljen slog vi Mikkel Toftløkke Andersen/Jesper Jensen, Jørgen Wissing/Rune Clausen og Søren Ravnkjær Larsen/Hans Elgaard Mogensen, alle med 2-0 og uden større problemer. I kvartfinalen vandt vi ret stort over Claus Møller Madsen/Jakob Møller, som ellers har spillet en del elite i de seneste år. Det var en rigtig skarp kamp fra vores side.

Men i semifinalen rendte vi så ind i de topseedede Kasper Johansen/Jakob Sloth. Og som sagt spillede de rigtig stabilt, og vi havde svært ved at presse dem. Jeg ved ikke om vi servede svagere, eller om de bare var en tand bedre end de øvrige modstandere. I hvert fald var vi ikke rigtig tæt på at vinde.

Kampen om tredjepladsen tabte vi i to meget tætte sæt til Kim Christiansen/Jeppe Berger, en kamp hvor Jakob nok efterhånden var ret træt (husk på at han er syg). Så facit blev en fjerdeplads, som vi også var seedet til.

Pdf med resultater fra rækken.

Næste beachstævne for mit vedkommende bliver nok Vejers.

Ingen kommentarer: