fredag, september 10, 2004

To skridt frem og ét tilbage

Mandag sendte jeg holdoplysninger for Hvidovre ind til DVBF. Allerede tirsdag aften var der tre rettelser til den trup jeg havde indsendt.

Søren Bruncke Petersen er vendt tilbage efter sin korte prøvetid i Gentofte. Af de 17 diagonalspillere de havde til rådighed, var han ikke en af de udvalgte. Selv om vi nu kalder ham Judas, er der en vis lettelse fordi slagkraftige spillere på kanten var stærkt påtrængt.

Samme aften som Bruncke kom krybende tilbage, valgte Søren Steen Andersen dog at genoptage sin karriere efter en pause på grund af skulderproblemer, og hvis skulderen holder, har vi altså mindst status quo på diagonalen (altså ikke dem med "In the Army Now).

Også samme aften trak Kim Mathiassen sig på grund af manglende spillelyst, så antallet af regulære centerspillere i truppen er p.t. på nøjagtig to.

Onsdag bød på en træningskamp mod Grøndal EV, som vi slog 3-1 (faktisk 3-0 med et ekstrasæt, som de vandt). Generelt en helt opløftende kamp, men også med masser af ting at arbejde videre med.

Weekenden byder på HVK-Cup med puljekampe mod netop Grøndal EV og så Amager 2. Stævnet er rigtig stort i år, og det skulle nok kunne blive en sjov weekend med mulighed for at afprøve nogle ting om lørdagen og så bare se om vi har noget at byde på om søndagen...

Ingen kommentarer: