mandag, september 13, 2004

Andenplads ved HVK-Cup

Ligesom sidste år havde vi pli nok til ikke at vinde vores eget stævne, HVK-Cup. Vi nøjedes med at tage en andenplads efter at have tabt finalen til et hold som vi to gange inden for fire dage havde bevist at vi kunne slå. Altså en moralsk sejr.

Som turneringens eneste elitedivisionshold var vi vel også favoritter på papiret. Men med en lidt smal trup, nogle unge spillere uden erfaring på divisionsniveau og afbud fra vores førstevalg på diagonalen, Bruncke, var der ikke lagt op til ren walkover.

Vi startede med at slå Grøndal 2-1 i en lige kamp. Derefter blæste vi et tamt Amager 2-hold ud af banen. I kvartfinalen slog vi Holbæk 2-0, og i semifinalen blev det ene af de to Amager 1-hold besejret med samme cifre. I begge de to sidste kampe var niveauet svingende, men vi var skarpe når sættene skulle afgøres.

Så da vi i finalen stod over for Grøndal igen, var det stadig med et ubesejret hold. Så stoppede festen desværre. I endnu en tæt kamp var det denne gang Grøndal der trak det længste strå, med cifrene 2-0 (25-23, 28-26). Ikke nogen katastrofe, alt taget i betragtning. Flere af os bærende kræfter bar ikke helt igennem i den kamp, og alt i alt var det godt for hele holdet at få fem kampe under bæltet.

Der er i dag 13 dage til vi åbner sæsonen i Marienlystcentret.

Ingen kommentarer: