fredag, februar 20, 2004

Video-guf fra Århus

Mandag vandt SK Århus en ganske imponerende sejr over Marienlyst. Pete Frank var på pletten, og man kan se nogle fede videoklip på Skovbakkens hjemmeside under HotShots.

Hæversmash?

Klippene giver måske et lidt ensidigt billede af kampen, men cifrene 25-16, 25-18, 25-22 og referater fra Stiften og Marienlyst vidner alligevel om en klar sejr til SK Århus. Det er ganske spændende, for det betyder at de for alvor melder sig ind i guldkampen. Den nye libero vil helt sikkert være betydningsfuld, for det var en af de pladser hvor holdet måske haltede lidt, og Jordan Hoves sammenspil med centerne er uovertruffent når modtagningerne ligger der. Som man kan se af klippene, har det desuden frigjort Jesper Pedersen til at spille center og dermed reelt styrket holdet på to pladser.

Der er lagt op til en rigtig spændende sæsonafslutning. De fire hold der ligger til at komme i semifinalerne, kan i hvert fald alle spille på et meget højt niveau, og det er svært at pege på et hold der ikke har potentiale til at vinde titlen. Bud på en danmarksmester modtages i debatten.