tirsdag, februar 10, 2004

Resultaterne flaskede sig

Weekendens resultater i elitekvalifikationen flaskede sig fornemt for os i Hvidovre. Vi slog Bedsted, Holte slog Bedsted, og Amager slog noget overraskende Rosenlund, som i deres referat prøver at tørre en udvisning af på Kasper Førster, der efter mine oplysninger er fra Holte...

Resultaterne betyder at Rosenlund og Bedsted begge mistede vigtige skridt. Vi må nok regne Holte for den stærkeste konkurrent, og derfor gør det ikke så meget at de klarer sig godt, for der er jo to pladser at spille om. Uden at gå alt for dybt i analysen kan man konstatere at Rosenlund formentlig er nødt til at vinde resten af deres kampe for at slutte nummer 1 eller 2, og den drøm kan blive knust af Holte allerede på søndag.

For os kan nøglekampen blive vores udekamp mod Bedsted 6. marts. Vinder vi den, kan vi tillade os at tabe to andre kampe efter eget valg, og faktisk tre, hvis Holte bliver ved med at vinde. Hov, nu begynder jeg at analysere alligevel. Vi vinder bare resten, så kan de andre hold regne på stillingen.