tirsdag, september 15, 2009

15 bolde i HVK-Cup

Disse uger viser nok at det er i orden at jeg ikke længere indgår så meget på førsteholdet. I de tre sidste weekender op til turneringsstart, hvor ethvert hold med respekt for sig selv forbereder sig intensivt med stævner, træningskampe og træningslejre, er jeg stort set fuldstændig afskåret fra volleyball.

Efter familiebegivenhed i Jylland i sidste weekend er jeg far på fuld tid i den netop overståede og den kommende, med en kone der arbejder og de faste babysittere bortrejst. I HVK-Cup havde jeg sønnike med, men det lykkedes ikke at få spillet mere end cirka 15 bolde fordelt på to kampe. Vel at mærke for andetholdet.

Det var nu fint at være ude at kigge lidt, og hvis vi kan samle samme hold i turneringen, skal vi nok klare os i 2. division øst.

Frederiksberg vandt turneringen foran Hvidovre 1. Ved ikke rigtig hvad der skete i finalen, men historien viser under alle omstændigheder at Hvidovres niveau til HVK-Cup som regel er stærkt svingende. Og i forberedelserne til turneringen er stævnet ikke ligefrem blevet prioriteret som andet end teambuilding.

Ingen kommentarer: