torsdag, marts 19, 2009

Hvidovre - Frederiksberg 1-3 (25-23, 26-28, 20-25, 23-25)

Selvtilliden og sikkerheden i vores spil er forsvundet i de to sidste kampe. Frederiksberg slog os med meget simple midler, og det er skuffende, men de skal absolut have ros for at have oppet sig enormt siden vi mødte dem sidst.

I sidste ende var det småting der gjorde forskellen, for eksempel en ellers vundet pipe fra Martin som bliver overtrådt med to centimeter ved 23-23 i 2. sæt (godt nok lige efter at vi havde fået en meget heldig linjekendelse). Men pointen er nok nærmere at vi burde kunne spille så godt at vi slet ikke havner i en situation hvor vi har brug for held på de afgørende bolde for at slå Frederiksberg.

Jeg har skrevet en del mere på hvk.dk.

Nu er det så Randers på lørdag. Det ville være dejligt med en sejr.

2 kommentarer:

Kåre Rasborg sagde ...

Det kan vel også forklares med, at I er rykket op allerede. Jeg tror underbevidst at det præger både motivation og koncentration. Sålænge I kan holde et højt niveau i kommende sæson, er det vel også ok at skrue lidt ned? Selvfølgelig er det altid fedest at vinde, det er vi enige i. Held og lykke i Randers!


Kåre

Kasper sagde ...

Ja, den forklaring er jeg også inde på i mit referat på hvk.dk.

Det er klart at det er næste sæson der er vigtig, men det føles ikke helt ok at tabe som vi har gjort i de to sidste kampe.

Og kampen mod Randers er heldigvis her i byen.