fredag, oktober 20, 2006

PVC på søndag

Så gælder det PVC Lyngby, og sammen med Spentrup er det nok det hold vi har fulgtes mest med (og dermed mødt flest gange) inden for de seneste år. I sidste sæson slog vi dem tre gange, og vi har ikke tabt til dem siden vi sidst mødtes i 1. division i 2001.

Det er næsten umuligt at opstøve oplysninger om deres hold på nettet, men det har ikke ændret sig så meget de seneste år, så mon ikke det ligner sig selv? Jeppe Brinck og Kristoffer Bergholt plejer at trække et stort læs. Derudover forlyder det at Martin Møllerhøj er vendt tilbage til klubben efter nogle år hos Holte og Gentofte.

Det vil helt sikkert betyde en del for dem at få en større centertrussel, hvis de har en hæver der kan ramme ham. Omvendt er de sårbare hvis de mangler Jeppe eller Kristoffer eller måske en hæver.

De har lidt overraskende tabt til VLI, og i VLI's referat står der at PVC's hæver var meget lille. Om det betyder at det er Anders Saabye fra de foregående sæsoner eller deres endnu mindre reservehæver, er et åbent spørgsmål.

Vores eget hold er ramt af et par afbud, men vi giver også debut til Bo Skov Andersen, ny center, som vist har spillet lidt i Skårup. En spændende spiller, ikke mindst i kraft af hans højde (2,02).

Ingen kommentarer: