onsdag, maj 03, 2006

T-shirt til samlingen

Vi kan igen kalde os landsmestre. Pæn farve i år.Vi vandt da Fuglsø-stævnet igen. I år var modstanden dog endnu mere til at overse end sidste år.

Kun tre hold deltog i A-rækken: Os, KV61 og et blandet Midtfyns-Marienlyst-hold (M&M's). Turneringsformatet blev derfor to gange alle-mod-alle, bedst af fem sæt.

Vi startede fredag imod M&M-holdet, og der var ikke meget modstand at hente. Lørdag slog vi så KV 3-1 og senere på dagen igen M&M's, som vist ikke rigtig troede på det.

Derefter skulle vi bare bruge et enkelt sæt søndag for at vinde. Selv om den situation i foruroligende grad mindede om noget vi havde prøvet for nylig, håndterede vi nerverne på fornem vis og vandt 3-1 over et festmærket KV61-hold (vi havde også været til fest).

Med dette kontrollerede indspil lagde jeg op til et tre-putt for en trippel-bogey.Så ubesejrede og kun to sættab og det endda i en række forskellige opstillinger, hvor jeg for eksempel nåede at spille alle pladser undtagen center.

Okay, det er måske ikke det sportslige der får en til at vende tilbage hvert år, men vi havde en hel Hvidovre-delegation af sted, og det var skidehyggeligt, og vi fik også spillet golf.

Ingen kommentarer: