fredag, oktober 08, 2010

Volleyball i film

Et lille indlæg indtil jeg får taget mig sammen til at skrive om rigtig volleyball...

Det her må vel være dedikeret til film- og volleyball-entusiast Morten Piil. Tre klassiske volleyballscener fra Hollywood:

Top Gun

Pulp Fiction

Meet the Parents

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du glemte denne her:
http://www.imdb.com/video/wab/vi4102687001/

/William

Anonym sagde ...

Tak for dedikationen.

For at tage klippene i rækkefølge, så har den skabsbøssede, militærglade og reklamefilms-æstetiske "Top Gun" aldrig på nogen måde hørt til mine yndlingsfilm.

Så meldes der mere sympatisk kulør i Williams klip "Volley Tales", selv det ikke virker som en film jeg ville rejse langt for at se.

Men herligt med det lille klip fra "Pulp Fiction". De to overhøflige mordere, joken om "character"!

Og "Meet the Parents" er jo sjov, også her i dette klip. Men det må vist være en meget tung bold de spiller med, ikke? Måske fordi den er våd - eller hvad?

VH

Morten

Kasper sagde ...

Morten... Vi der var unge i 80'erne, har jo et sentimentalt forhold til alt den skabsbøssethed, militærglæde og reklamefilmsæstetik der herskede i det årti. :-)

Men volleyballscenen er jo også bare sjov fordi den netop skal være så cool, men er så kikset, særligt hvis man ved lidt om hvordan volleyball bør se ud.

William... Tak, og så er der jo den her...

Side Out, beachvolleyfilm fra 1990: http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2358378777/

Den har Jordan Hove engang gjort mig opmærksom på: http://jordanvolley.blogspot.com/2006/02/sideout.html. Læg mærke til musikken i traileren, som vel netop er et nik til Top Gun.

Anonym sagde ...

ahh det var sideout den hed.

Det var faktisk den jeg ledte efter, men jeg troede den hed "Beach boy" eller noget i den stil, og det var i mi søgen efter den jeg stødte på den Italienske volleyfilm :).

Men ja Side Out er klasse, specielt fordi hovedpersonen ikke kan siplle volley og vinder det hele mens han spiller imod de rigtige stjerne fra den tid såsom Randy stocklos/Sinjin Smith.

Og er det ikke filmen hvor "Zack Barnes" lærer hovedpersonen at tyre den i netkanten så den lige ruller over og falder ned i en spand ?
Weltklasse

/W