fredag, januar 23, 2009

Ugen der gik i 1. division

3-0 over nummer 3, og pludselig er der meget langt ned til den sydlige side af oprykningsstregen. Selv om vi må fokusere på kampene én ad gangen (og den slags sportsklicheer), er det svært at skjule at vi ligger til oprykning, og der skal et alvorligt sammenbrud til for at det kan gå galt.

Matematisk kan vi selvfølgelig sagtens hentes, for der er mange kampe endnu, men sådan som alle hold under nummer 2 slår hinanden, kan det også godt i sidste ende vise sig at 26 point eller deromkring er nok til oprykning.

Senest har Bedsted slået Amager. Efter Amagers sejr over os før jul og deres storsejr over PVC var jeg lige ved at tro at de kunne lave en stime og skabe spænding. Nu ligger Bedsted i stedet nummer 3, men der lader til at være stor forskel på deres præstationer på udebane og hjemme i Thy. Det ser ellers ud til at det var en sjov kamp, og vi må ikke håbe at Amager har fået ar på sjælen af de fjendtlige tilskuere.

Nu har vi en pokalfinaleweekend og derefter en weekend hvor Hvidovre ligger stille, og de andre kan få lov at slå hinanden på kryds og tværs.

Og så gælder det topkamp mod KSV den 8. februar.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Kasper
Måske skulle vi skabe lidt lir ved at invitere ungdomsspillerne og deres forældre til topkamp!?

Men det koster nok et eller andet lokkemad;) Jeg fik også en ide om at vi kunne indkøbe en spand larme-/klappeting som de kunne få lidt sjov ud af.

Måske er varslingen for kort, men det er helt sikkert at de er på hvis I gider samle dem.

Husk også på HP's mindste gruppe på 18-20 unger plus deres forældre.

Bare en tanke

Stryhn

Anonym sagde ...

Tror ikke du skal regne med ar på sjælen pga. Bedsted-kampen. Allerhøjst lidt mindre sympati for Bedsted-holdet. Iøvrigt var det ikke tilråb/opførsel fra tilskuerne, men fra Bedsteds spillere og trænere, som vi synes gik en smule over stregen. Det lød dog ikke til at de selv syntes det.

vh
Allan